Categorie archief: Geen categorie

Squash en Padel Apeldoorn

 

 

Boeg Opleidingen en sport, het blijft toch een mooie combinatie. Met trainingen aan voetbalverenigingen, sportscholen en andere sportorganisaties. Zoals een training op maat voor de medewerkers van Squash en Padel Apeldoorn. Uiteraard weer afgestemd op hun tak van sport……….

Fit20 Apeldoorn

Met het afleveren van 2 AED apparaten zijn we gestart met een mooie samenwerking met de 3 vestigingen van Fit20 in Apeldoorn. Later zullen de medewerkers opgeleid worden voor AED en reanimatie en andere vormen van eerste hulpverlening.

 

De zomerperiode, vaak voor veel bedrijven komkommertijd. Veel medewerkers maar ook klanten op vakantie, dus weinig leven in de brouwerij. Misschien daarom wel een prima periode om de dingen op te pakken waar je normaal gesproken niet aan toe komt. Zoals het plannen van een BHV training voor jullie organisatie.

We wensen iedereen dan ook een nuttige komkommertijd!

Voorjaarscyclus Konnected afgerond

Een groot pand, veel medewerkers én zeer uiteenlopende werkzaamheden. Dat vraagt om een goed georganiseerde BHV.  Konnected heeft een team van 27 collega’s die zich inzetten als BHV’er. Allen worden jaarlijks opgeleid om te kunnen handelen bij een calamiteit.

De afgelopen weken hebben zij hun kennis opgefrist tijdens de halfjaarlijkse cursus. Binnenkort gaan we aan de slag met een leuk lesprogramma voor het najaar.

 

Nieuwe AED bij Anytime Fitness de Vijfhoek

 

Recent hebben wij voor de mensen van Anytime Fitness in Deventer een BHV training verzorgd. Vandaag hebben we bij de vestiging in de Vijfhoek een nieuwe AED afgeleverd. Een mooie investering waarmee ze aangeven de veiligheid van zowel medewerker als klant hoog in het vaandel hebben staan.

Samenwerking Windst in bedrijf

Met ingang van 1 mei gaan we een samenwerking aan met Windst in bedrijf, arbo beter! Deze arbodienst uit Apeldoorn kenmerkt zich door korte lijnen en een laagdrempelige aanpak,  een persoonlijke benadering en een preventieve werkwijze: voorkomen is beter als genezen. Hiermee sluiten zij prima aan op onze manier van werken.

Het werkterrein van Windst in bedrijf is Gelderland en Overijssel. Met onze samenwerking kunnen zij hun klanten bedienen met een nog breder palet dienstverlening.

Op de foto Gerrit Boegborn met Johan Wind, eigenaar van Windst in bedrijf!

Cafe Confetti Apeldoorn

De Vraag: kunnen jullie ons een training verzorgen, specifiek gericht op ons bedrijf?

Het antwoord: uiteraard kunnen we dat!

Het resultaat: een BHV training op maat, met onderwerpen die voor de horeca relevant zijn. Bijvoorbeeld door overmatig alcoholgebruik.