Samenwerking met de Scherpenbergh

Golf en Businessclub De Scherpenbergh in Lieren is een organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een mooie 18 holes golfbaan, een 9 holes par 3 baan,  kwalitatief hoogstaande horeca en een gemoedelijke enthourage. Gasten moeten zich hier thuis voelen.

Om de veiligheid van de gasten te waarborgen en de hulpverlening op een hoger niveau te brengen, gaan wij de samenwerking aan en zullen alle medewerkers opleiden op het gebied van BHV en eerste hulpverlening. Deze opleidingen zullen specifiek afgestemd zijn op alle activiteiten op een golfbaan. Daarnaast zullen wij de Scherpenbergh aanverwante diensten leveren.

Beide organisaties zijn erg blij met deze mooie samenwerking.

Het ondertekenen van het contract met Joost Poppe, general manager van de Scherpenbergh.