Combi Overvaltraining, Agressiebeheersing en BHV: specifiek voor detailhandel en Horeca!

Bedrijven en organisaties krijgen steeds vaker te maken met agressieve bezoekers en klanten. Of erger!  Bijvoorbeeld in winkels, horeca of in het zwembad. Maar natuurlijk ook bij gemeentes, woningbouwverenigingen, UWV etc. Hoe ga je daar als organisatie mee om? Diezelfde organisaties hebben de verplichting medewerkers op te leiden voor BHV. We hebben beide zaken gecombineerd en daarbij de samenwerking gezocht met Alex Hogeslag, expert op het gebied van veiligheid en criminaliteitspreventie. En samen hebben we de training OLBA ontwikkeld!

OLBA staat voor Overvaltraining, Levensreddend handelen, Bedrijfshulpverlening en Agressie beheersing. Tijdens deze training van een dag gaat een van onze docenten van Boeg Opleidingen gedurende een dagdeel aan de slag met AED en reanimatie en een aantal relevantie medische onderwerpen. In het tweede dagdeel zal Alex Hogeslag met acteur Marcel Ros praktijkgerichte onderwerpen behandelen en in scene zetten. De gehele training zal worden afgestemd op specifieke wensen van de klant. Daarnaast krijgen alle deelnemers een account voor onze BHV E learning module. Alle deelnemers krijgen na afloop een BHV certificaat én een certificaat OLBA.

Meer informatie? Neem dan eens contact op met ons secretariaat: 0570 – 572 247 of info@boegopleidingen.nl