Wat klanten zeggen….

Boeg Opleidingen is een jong en dynamische bedrijf op het gebied van EHBO en Arbo gerichte opleidingen .

Dit bedrijf heeft in de afgelopen jaren diverse opleidingen voor Van Dorp Installaties Deventer verzorgd. Het gaat hierbij om EHBO trainingen voor onze monteurs maar ook opleidingen op het gebied van VCA  en de omgang met AED apparatuur.

Boeg Opleidingen onderscheid zich door zeer gericht maatwerk en hierbij wordt goed gekeken naar de doelgroep en het gewenste resultaat.  Van Dorp Installaties heeft deze aanpak zeer gewaardeerd en kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Gezien het grote belang van de opleidingen die Boeg Opleidingen verzorgd is het belangrijk om aan dit aspect van personeel beheer aandacht te schenken.

Peter Nieuwenhuis, adjunct directeur van Dorp Installaties

 

 

Wij, van Vriendendiensten, maken sinds 2016 gebruik van de trainingen van Boeg opleidingen.

Bij Zelfregiecentrum Deventer komen er dagelijks ongeveer 70 bezoekers, wij vinden het belangrijk dat wij eerste hulp kunnen verlenen wanneer dit noodzakelijk is. Het geeft ons team een vertrouwd gevoel dat er inmiddels 6 BHV’ers zijn opgeleid door Boeg opleidingen. Dat de trainingen worden gegeven door mensen uit het werkveld (bijvoorbeeld oud ambulance medewerkers of brandweermannen) spreekt ons team erg aan.

Fieke Bosscher,  Vriendendiensten Deventer

 

 

Al enige jaren verzorgt Boeg opleidingen reanimatie/AED- en BHV opleidingen aan het team van Studio Perfect. Onze sporters verdienen de hoogste service en een veilige trainingsomgeving, mocht er iets gebeuren dan zijn wij goed voorbereid! Wij zijn gaan samenwerken met Boeg opleidingen na een gedegen selectie van verschillende aanbieders en zijn nog nooit teleurgesteld. Uitstekende docenten die de opleiding ‘op maat maken’ rekening houdend met onze bedrijfsvoering als fitness & Yoga centrum. Afspraken worden nagekomen, kortom zeer tevreden.

Arthur Rijker, executive director Studio Perfect

 

Bij Jumbo Hans Kok Colmschate vinden we het belangrijk dat onze mensen kunnen handelen als er zich een calamiteit voordoet in de winkel. De veiligheid van onze klanten en medewerkers staat bij ons voorop. Daarom zijn we in 2019 een samenwerking gestart met Boeg Opleidingen, een mooie lokale partij met kwalitatief erg goede opleidingen. Zij gaan een groot deel van onze mensen opleiden voor BHV en Eerste Hulpverlening. Wij zijn erg blij met deze mooie samenwerking.

Hans Kok, directeur Jumbo Hans Kok

 

Dit jaar heeft Countus accountants + adviseurs gekozen voor een iets andere opzet als voorgaande jaren. We hebben onze collega’s een deel van de nascholing aangeboden in de vorm van elearning en het andere (praktijk)gedeelte is in één dagdeel bijgeschoold. Tijdens het praktijkgedeelte zijn naast AED en reanimatie de meest belangrijke en actuele onderwerpen op medisch gebied behandeld. De cursisten hebben de nascholing als zeer plezierig ervaren. De combinatie van praktijk met een deel elearning werd als een goede afwisseling ervaren. Daarnaast was de docent kundig en duidelijk en zorgde tevens voor een goede interactie in de groep. De ervaringen met Boeg Opleidingen zijn zeer positief, korte lijntjes, waardoor de communicatie makkelijk en vlot verloopt.

Yolanda Tepper, directie secretaresse Countus Accountants en Adviseurs

 

Voor onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen worden de BHV trainingen verzorgd door Boeg Opleidingen. Hierover zijn wij erg tevreden. De lijntjes zijn kort, de trainingen aangepast aan onze specifieke wensen, de docent kundig en de lunch is goed verzorgd.

Vera Linskens, Planning & Administratie McDonald’s Apeldoorn, Deventer en Zutphen

De medewerkers van Sportcentrum Fit & Fun zijn altijd up to date geschoold. Niet alleen op het gebied van sport, maar ook reanimatie. Nog niet lang geleden hebben onze medewerkers in een vestiging van Sportcentrum Fit & Fun een reanimatie moeten verrichten. Met de inzet van de AED. En dan merk je ineens hoe belangrijk het is dat we adequaat kunnen handelen. Boeg opleidingen zorgt er voor dat we goed zijn voorbereid in een onverwachte situatie. En dat kan levens redden. De klant die gereanimeerd werd sport inmiddels weer bij ons. Ik kan Boeg Opleidingen aanbevelen!

Lars Fridrichs, directeur Sportcentrum Fit & Fun B.V.

 

Binnen ons Hotel, Grand Café, restaurant en onze lunchroom zien we het belang in van adequaat handelen in geval van incidenten. Om welzijn van onze gasten te waarborgen en vanuit ons inziens maatschappelijke noodzaak om assistentie te kunnen verlenen in geval van nood is een goede training hierbij essentieel. Boeg opleidingen is al jaren onze partner in het opleiden en bijscholen van onze medewerkers als het gaat om AED en BHV trainingen. Trainingen op maat worden door deze samenwerking door de jaren heen op de juiste wijze ingezet. Kennis wordt op een prettige manier bijgebracht en up tot date gehouden.

Larissa  v/d  Vlist, bedrijfsleiding Hotel & Cafe de Paris, de Broodjesbar,  de Proeverij

 

 

Bij Golf- en Businessclub De Scherpenbergh hechten we veel waarde aan het welzijn van onze gasten en als onderdeel hiervan beschikken we over twee defibrillators, waarvan er één in de marshallwagen. Ieder jaar wordt het voltallige personeel getraind en dit gebeurt in samenwerking Boeg Opleidingen.

Joost Poppe, General Manager Golf- & Businessclub De Scherpenbergh

 

Dankzij Boeg Opleidingen hebben wij een zeer interessante en informatieve cursus gehad.Alle medewerkers waren er zeer over te spreken en voelde zich zelfverzekerder in de winkel. Dat niet alleen. Direct na de cursus hebben we up to date EHBO kisten voor deze tijd gekocht. En hebben we een AED aangeschaft voor in de winkel. 

Mark van Gurp,  Paul van Gurp Fastfood

 

Onze tandheelkundige praktijk staat voor zorgkwaliteit en patient veiligheid. Wij bieden voortdurend zorg die voldoet aan de eisen van de patiënt en die van de verschillende instanties die toezien op naleving van wet- en regelgeving zoals de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de trainingen reanimatie/AED- en BHV verzorgt door Boeg opleidingen.
In overleg kunnen specifieke wensen opgegeven worden bijv. met betrekking tot het praktijkgedeelte. Zo kunnen wij onze patiënten veilig en goed behandelen.
Wij hebben de samenwerking met Boeg opleidingen als zeer plezierig ervaren.

Marleen Tuitert, praktijkmanager

 

Bij Tandartsencentrum Deventer hebben wij dagelijks te maken met veel gasten. Naast de zorg op het gebied van tandheelkunde, nemen wij de zorg op ons in geval van een calamiteit. Zo zijn bijna 50 medewerkers opgeleid voor het gebruik van een AED en hebben we een aantal BHV ers.  Wij hechten waarde aan kwalitatief goede opleidingen en hebben daarin met Boeg Opleidingen een betrouwbare partner gevonden.  Leuke en leerzame trainingen, een docent voor de groep  die door zijn medische kennis net dat beetje meer brengt en als motto afspraak is afspraak.

Ria Frankort, Tandartsen Centrum Deventer

 

Omdat je bij ons in de club 24/7 kunt sporten vinden wij het belangrijk dat niet alleen ons personeel weet hoe je eerste hulp kunt toepassen.Wij vinden het juist net zo belangrijk dat onze leden weten hoe zij moeten handelen tijdens calimiteiten en weten hoe je AED kunt toepassen. Boeg opleidingen verzorgt voor ons personeel en onze leden Reanimatie/AED en BHV trainingen. Ook in 2019 gaan wij weer volop gebruikmaken van hun uitstekende opleidingen.

 In 2018 hebben mijn collega’s van Anytime fitness in Hoogeveen en Almelo ook al deelgenomen aan een BHV training en zijn daar zeer over te spreken.

Richard Weiss,  eigenaar Anytime Fitness Deventer