Training FysicX

Met veel plezier hebben we op vrijdag 14 juni een training mogen verzorgen voor de fysiotherapeuten van FysicX. Naast AED en reanimatie een aantal ziektebeelden voorbij laten komen. Gezien de aanwezige medische kennis, lag de lat erg hoog voor onze docent Hans.

Samenwerking Matz Carwash

De komende jaren mogen we aan de slag met een opleidingsplan bij Matz Carwash. Op dit moment heeft Matz vestigingen in Deventer een Zutphen, binnenkort zal er ook een vestiging in Zwolle opengaan. En wie weet waar nog meer…….

Matz Carwash en Boeg Opleidingen, twee organisaties die staan voor kwaliteit van hun producten.

 

AED+ trainingen Fysiode

Fysiode is een grote praktijk  voor fysiotherapie met 2 vestigingen in Deventer.  Alle medewerkers krijgen van ons een training AED+: naast AED en reanimatie behandelen we een aantal ziektebeelden welke voor hen relevant zijn. Weer een mooi voorbeeld van maatwerk, een training aanpassen aan de wensen van de klant.

Opleidingsplan Fit & Fun

Fit & Fun is een sportschool met vestigingen in Deventer, Twello en Eerbeek. Dagelijks komen hier honderden gasten over de vloer, waarbij een ongeluk in een klein hoekje zit. Om hier goed op voorbereid te zijn, starten we binnenkort met het opleidingsplan 2019 voor alle medewerkers. Specifieke trainingen, gericht op alle zaken in en rondom een sportschool.  Wederom een mooie samenwerking gestart in 2019.

Een handdruk met directeur Lars Fridrichs op de samenwerking!

Supermarktketen Superrr

Supermarktketen Superrr is een organisatie met op dit moment 13 supermarkten in kleine dorpskernen en stadswijken in Nederland. Hierbij worden kansen geboden aan mensen met een afstand tot de arbeidssmarkt. De supermarkten zijn met name gevestigd in het Noorden van het land, maar bijvoorbeeld ook in Almen of in Oegstgeest.

Voor deze  organisatie gaan wij een aantal medewerkers opleiden voor BHV zodat zij kunnen handelen bij een calamiteit.

 

Samenwerking Jumbo Hans Kok

We zijn 2019 goed gestart met een mooie samenwerking met Jumbo Hans Kok. Wij gaan een groot deel van de medewerkers opleiden voor BHV en Eerste Hulpverlening, o.a. door onze E learning module en een deel praktijk. Daarnaast zullen wij hen begeleiden bij ontruimingsoefeningen. Natuurlijk zijn we erg blij met de samenwerking met dit mooie bedrijf.

 

 

 

Samenwerking met de Scherpenbergh

Golf en Businessclub De Scherpenbergh in Lieren is een organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een mooie 18 holes golfbaan, een 9 holes par 3 baan,  kwalitatief hoogstaande horeca en een gemoedelijke enthourage. Gasten moeten zich hier thuis voelen.

Om de veiligheid van de gasten te waarborgen en de hulpverlening op een hoger niveau te brengen, gaan wij de samenwerking aan en zullen alle medewerkers opleiden op het gebied van BHV en eerste hulpverlening. Deze opleidingen zullen specifiek afgestemd zijn op alle activiteiten op een golfbaan. Daarnaast zullen wij de Scherpenbergh aanverwante diensten leveren.

Beide organisaties zijn erg blij met deze mooie samenwerking.

Het ondertekenen van het contract met Joost Poppe, general manager van de Scherpenbergh.

Hartslag.Nu

Op zaterdag 27 oktober hebben we een training AED en reanimatie verzorgt aan de mensen van BliX-em ( http://www.blix-em.eu/) , een professionele organisatie uit Deventer op het gebied van in – en outdoor trainingen.  Tijdens de training ook extra tijd besteed aan de specifieke zaken die voor hen relevant zijn.

Aan de deelnemers is een huiscertificaat AED en reanimatie uitgereikt, deze is vanaf heden door Hartslag.Nu erkend voor buurtinitiatieven en buurthulpverleners.