Actie aanschaf AED

Steeds vaker krijgen wij de vraag gesteld een AED te leveren.  Met onze leverancier hebben we nu een actie lopen voor de levering van een Defibtech Lifeline halfautomaat. Compleet geleverd met wandbeugel, draagtas. etc.

Altijd al overwogen een AED aan te schaffen voor uw bedrijf of organisatie? Of is uw huidige AED toe aan vervanging. Neem contact met ons op en u zult positief verrast zijn door ons aanbod.

0570 – 572 247             info@boegopleidingen.nl

 

AVG

Uiteraard zijn wij als organisatie ook ingesprongen op de nieuwe privacywet, die vanaf 25 mei van kracht is,  kijk onder AVG in bovenstaand menu

 

Workshops Kinder EHBO

 

Steeds vaker krijgen we het verzoek binnen voor een workshop of training kinder EHBO. Zo ook van Partou Kinderopvang. Voor deze organisatie hebben we een aantal leuke workshops gepland waarbij een aantal relevante en praktische onderwerpen aan de orde zullen komen.

 

 

Sponsorcontract SV Colmschate ’33 getekend

 

Bij een aantal (sport)vereningen verzorgen wij trainingen op het gebied van Eerste Hulpverlening, zoals EHBO en AED en reanimatie. Bij deze verenigingen gaan we altijd een samenwerking aan op het gebied van wederkerigheid, bijvoorbeeld in de vorm van sponsoring of het verlenen van diensten.

Zo hebben we met SV Colmschate ’33 een samenwerking  waarbij wij o.a. trainingen verzorgen op het gebied van eerste hulpverlening in de sport en AED en reanimatie.

Op vrijdag 8 december hebben we officieel een sponsorovereenkomst getekend om deze samenwerking kracht bij te zetten.

 

Samenwerking DGTF

DGTF verzorgt in Nederland landelijk opleidingen tot golfleraar. Binnen deze opleidingen komt uiteraard ook het onderdeel eerste hulpverlening aan de orde. Met een eendaagse opleiding nemen wij dit onderdeel voor onze rekening.

Op maandag 4 december hebben 2 van onze docenten de eerste training verzorgt aan een groep enthousiaste en leergierige golfpro’s in spe. Op een interactieve manier is er een aantal voor de golfbranche relevante onderwerpen aan de orde gekomen.

Uiteraard zijn we erg blij met deze mooie samenwerking.

 

Opleiding preventiemedewerker

Iedere werkgever is verplicht om ten minste één preventiemedewerker aan te stellen. De preventiemedewerker werkt actief aan het bevorderen van de veiligheid en de gezondheid binnen het bedrijf. In kleine bedrijven (met 25 of minder werknemers) mag de werkgever ook zelf de preventiemedewerker zijn.

Vanaf nu verzorgen wij een opleiding preventiemedewerker. Dit is een eendaagse opleiding in ons leslokaal.  Compleet met lesboek, lesmaterialen en een uitgebreide lunch. Tijdens de opleiding komen onderwerpen aan de orde op het gebied van arbeidsomstandigheden, RI&E en plan van aanpak.

Interesse? Neem gerust contact met ons op. 0570 – 572 247

Certificering First Aid Network

Vanaf nu zijn wij ook gecertificeerd voor het verzorgen van trainingen van First Aid Network. Het betreft trainingen Eerste Hulp (aan Kinderen) en Levensreddend handelen.

Deze trainingen kenmerken zich door een interactieve manier van lesgeven. Er wordt gewerkt in groepjes van 3 of 4 personen, deze gaan aan de slag met casussen en praktijkoefeningen. De docent heeft dus meer een coachende rol, staat meer tussen als voor de groep. Uitgangspunt van de trainingen is om de deelnemers meer zelfvertrouwen mee te geven. Veel kennis is vaak al aanwezig, door te doen en de juiste informatie mee te krijgen zal dit alleen maar versterkt worden. Trainingen van First Aid Netwerk worden uitsluitend verzorgt door docenten, werkzaam of werkzaam geweest in de medische hulpverlening.

Trainingen van First Aid Network sluiten aan bij de Richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad en Richtlijnen Nederlandse Eerste Hulp 2016. Daarnaast is het een wereldwijd erkend certificaat Eerste Hulpverlening.

Certificaten First Aid Network zijn o.a. erkend door NIBHV, Nikta, Nationaal Platform  Zwembaden – NRZ en Sociaal Fonds Taxi.