Ons bedrijf

 

Boeg Opleidingen biedt kwalitatief goede opleidingen op het gebied van hulpverlening en gezondheid. Onze maatwerk trainingen en opleidingen zijn professioneel en bovendien leuk om te volgen. Het aanbod trainingen en opleidingen is breed. Van een training AED en reanimatie tot een BHV opleiding. En van kinder EHBO tot een training  Veilig werken op een Heftruck.

Wij beschikken over een gemotiveerd team docenten met uitsluitend professionals. Vak-mensen met kennis en ervaring op medisch gebied of op het gebied van brandpreventie.

Een kleine investering kan levens redden. Maak daarom snel een afspraak met ons en wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden. Bel ons via 0570 – 572 247 of email naar info@boegopleidingen.nl

Boeg staat voor de (bij)naam van de oprichter van ons bedrijf en kenmerkt het persoonlijke en laagdrempelige karakter van de organisatie. Boeg staat tevens voor de Boeg van een schip, deze bepaalt mede de koers en richting. Samen met u bepalen wij graag de koers en richting die we gaan varen bij het professioneel opleiden van uw medewerkers, vrijwilligers of leden op het gebied van hulpverlening en gezondheid.

 

Geef een reactie