Wat klanten zeggen….

 

 

Bij Jumbo Hans Kok Colmschate vinden we het belangrijk dat onze mensen kunnen handelen als er zich een calamiteit voordoet in de winkel. De veiligheid van onze klanten en medewerkers staat bij ons voorop. Daarom zijn we een samenwerking gestart met Boeg Opleidingen, een mooie lokale partij met kwalitatief erg goede opleidingen. Zij leiden jaarlijks een deel van onze medewerkers voor BHV en Eerste Hulpverlening. Wij zijn erg blij met deze mooie samenwerking.

Hans Kok, directeur Jumbo Hans Kok

 

De BHV trainingen van Boeg Opleiding door Mike waren zeer praktijkgericht. De trainer  heeft een bepaalde “touch” en stelt je met zijn laagdrempelige benadering gerust. En door dit vertrouwen wordt de training plezierig ondanks het serieuze karakter ervan. Er wordt ook goed gevraagd naar wat wij in de praktijk tegen komen en juist deze zaken worden extra behandeld.

Dank voor de training en … tot volgend jaar!

Hernanni Marchi, eigenaar Anytime Fitness Malden, Groesboek en Millingen

 

In 2021 besloten wij om een AED aan te schaffen, omdat het voor een aantal mensen een veiliger gevoel geeft. Zij hadden situaties meegemaakt die ze niet nog eens mee willen maken. Natuurlijk hoort daar dan ook een training AED en reanimatie bij. Die werd gegeven door Mike. Een trainer met héél veel praktijkervaring, die op elke vraag een antwoord heeft en de training met een vleugje humor geeft. Hij behandelde ook wat andere vragen van onze medewerkers. Bijvoorbeeld wat je moet doen als iemand van de trap valt.

 Recent zijn we ‘op herhaling’ geweest. Ook deze training werd weer gegeven door Mike.

 Iedereen bij ons op kantoor weet nu hoe hij/zij een leven kan redden. En dat is een hele geruststellende gedachte!  We zijn dan ook erg blij met de fijne samenwerking met Boeg Opleidingen

Greta Jordens,  directeur/eigenaar Allround Support Groep

 

Als ik terugdenk aan de BHV trainingen die ik eerder verplicht heb gevolgd, word ik niet blij. Eerlijk gezegd  vond ik het vreselijk. Ik vond het langdradig, saai en slaapverwekkend.

Hoe anders is het bij Boeg Opleidingen. Interactief met praktische voorbeelden waar je ook echt iets aan hebt. Genoeg mogelijkheden vragen te stellen. Je merkt dat de trainer een hulpverlener is uit de praktijk, die bovendien humor heeft. Daarnaast zijn er voldoende oefenmogelijkheden. Dit geeft je vertrouwen dat als er zich een calamiteit voordoet, je een positief verschil kunt maken.

Kortom, ik kan iedereen aanraden een BHB training bij Boeg Opleidingen te volgen.

Mr. Mirian Horstink,  Horstink Juridisch Advies en Coaching.

Wanneer elke seconde telt…….

Op onze golfbaan hebben we 3 AED apparaten. Deze hopen we natuurlijk niet te hoeven gebruiken. Maar om hier op voorbereid te zijn bij noodsituaties, laten wij ruim 30 medewerkers opleiden om te kunnen reanimeren. Daarnaast worden een aantal medewerkers opleiden voor BHV. Met Boeg Opleidingen hebben we een erg fijne samenwerking.

Adinda Tromp – van Manen, manager Golfbaan Amelisweerd

Voor onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen worden de BHV trainingen verzorgd door Boeg Opleidingen. Hierover zijn wij erg tevreden. De lijntjes zijn kort, de trainingen aangepast aan onze specifieke wensen, de docent kundig en de lunch is goed verzorgd.

Vera Linskens, Planning & Administratie McDonald’s Apeldoorn, Deventer en Zutphen

 

Recent hebben het eerste deel van de BHV training gehad. Het betreft het onderdeel waarbij in het verleden schuim- en poederblussers werden leeggespoten op bakken brandende benzine. Door voortschrijdend inzicht (schadelijkheid van rook voor de gezondheid en blussen van een brandje is vaker spielerei dan praktijk) is dit onderdeel vervangen door het kritisch kijken naar de omstandigheden in ons eigen bedrijf. Wat heeft dat opgeleverd?

  • in plaats van 6 vrijwilligers hebben we nu al een team
  • we zijn gemotiveerd om met veiligheid aan de slag te gaan en dit uit te dragen naar collega’s
  • we hebben ons pand en de manier waarop we vaak te werk gaan beter leren kennen.

Binnenkort volgt het 2e deel van onze BHV training en behandelen we een aantal medische onderwerpen. Waar we voor het lesprogramma kritisch hebben gekeken naar de zaken waar we hier bij de Voedselbank tegenaan lopen.

Ruud Zondag, coördinator Voedselveiligheid Voedselbank Deventer en Regionaal Distributie Centrum

 

Wij, van Vriendendiensten, maken sinds 2016 gebruik van de trainingen van Boeg opleidingen.

Bij Zelfregiecentrum Deventer komen er dagelijks ongeveer 70 bezoekers, wij vinden het belangrijk dat wij eerste hulp kunnen verlenen wanneer dit noodzakelijk is. Het geeft ons team een vertrouwd gevoel dat er inmiddels 6 BHV’ers zijn opgeleid door Boeg opleidingen. Dat de trainingen worden gegeven door mensen uit het werkveld (bijvoorbeeld oud ambulance medewerkers of brandweermannen) spreekt ons team erg aan.

Fieke Bosscher,  Vriendendiensten Deventer

Boeg Opleidingen is een jong en dynamische bedrijf op het gebied van EHBO en Arbo gerichte opleidingen .

Dit bedrijf heeft in de afgelopen jaren diverse opleidingen voor Van Dorp Installaties Deventer verzorgd. Het gaat hierbij om EHBO trainingen voor onze monteurs maar ook opleidingen op het gebied van VCA  en de omgang met AED apparatuur.

Boeg Opleidingen onderscheid zich door zeer gericht maatwerk en hierbij wordt goed gekeken naar de doelgroep en het gewenste resultaat.  Van Dorp Installaties heeft deze aanpak zeer gewaardeerd en kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Gezien het grote belang van de opleidingen die Boeg Opleidingen verzorgd is het belangrijk om aan dit aspect van personeel beheer aandacht te schenken.

Peter Nieuwenhuis, adjunct directeur van Dorp Installaties

 

Dit jaar heeft Countus accountants + adviseurs gekozen voor een iets andere opzet als voorgaande jaren. We hebben onze collega’s een deel van de nascholing aangeboden in de vorm van elearning en het andere (praktijk)gedeelte is in één dagdeel bijgeschoold. Tijdens het praktijkgedeelte zijn naast AED en reanimatie de meest belangrijke en actuele onderwerpen op medisch gebied behandeld. De cursisten hebben de nascholing als zeer plezierig ervaren. De combinatie van praktijk met een deel elearning werd als een goede afwisseling ervaren. Daarnaast was de docent kundig en duidelijk en zorgde tevens voor een goede interactie in de groep. De ervaringen met Boeg Opleidingen zijn zeer positief, korte lijntjes, waardoor de communicatie makkelijk en vlot verloopt.

Yolanda Tepper, directie secretaresse Countus Accountants en Adviseurs

 

De medewerkers van Sportcentrum Fit & Fun zijn altijd up to date geschoold. Niet alleen op het gebied van sport, maar ook reanimatie. Nog niet lang geleden hebben onze medewerkers in een vestiging van Sportcentrum Fit & Fun een reanimatie moeten verrichten. Met de inzet van de AED. En dan merk je ineens hoe belangrijk het is dat we adequaat kunnen handelen. Boeg opleidingen zorgt er voor dat we goed zijn voorbereid in een onverwachte situatie. En dat kan levens redden. De klant die gereanimeerd werd sport inmiddels weer bij ons. Ik kan Boeg Opleidingen aanbevelen!

Lars Fridrichs, directeur Sportcentrum Fit & Fun B.V.

 

Binnen ons Hotel, Grand Café, restaurant en onze lunchroom zien we het belang in van adequaat handelen in geval van incidenten. Om welzijn van onze gasten te waarborgen en vanuit ons inziens maatschappelijke noodzaak om assistentie te kunnen verlenen in geval van nood is een goede training hierbij essentieel. Boeg opleidingen is al jaren onze partner in het opleiden en bijscholen van onze medewerkers als het gaat om AED en BHV trainingen. Trainingen op maat worden door deze samenwerking door de jaren heen op de juiste wijze ingezet. Kennis wordt op een prettige manier bijgebracht en up tot date gehouden.

Larissa  v/d  Vlist, bedrijfsleiding Hotel & Cafe de Paris, de Broodjesbar,  de Proeverij

 

 

Bij Golf- en Businessclub De Scherpenbergh hechten we veel waarde aan het welzijn van onze gasten en als onderdeel hiervan beschikken we over twee defibrillators, waarvan er één in de marshallwagen. Ieder jaar wordt het voltallige personeel getraind en dit gebeurt in samenwerking Boeg Opleidingen.

Joost Poppe, General Manager Golf- & Businessclub De Scherpenbergh

 

Dankzij Boeg Opleidingen hebben wij een zeer interessante en informatieve cursus gehad.Alle medewerkers waren er zeer over te spreken en voelde zich zelfverzekerder in de winkel. Dat niet alleen. Direct na de cursus hebben we up to date EHBO kisten voor deze tijd gekocht. En hebben we een AED aangeschaft voor in de winkel. 

Mark van Gurp,  Paul van Gurp Fastfood

 

Onze tandheelkundige praktijk staat voor zorgkwaliteit en patient veiligheid. Wij bieden voortdurend zorg die voldoet aan de eisen van de patiënt en die van de verschillende instanties die toezien op naleving van wet- en regelgeving zoals de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de trainingen reanimatie/AED- en BHV verzorgt door Boeg opleidingen.
In overleg kunnen specifieke wensen opgegeven worden bijv. met betrekking tot het praktijkgedeelte. Zo kunnen wij onze patiënten veilig en goed behandelen.
Wij hebben de samenwerking met Boeg opleidingen als zeer plezierig ervaren.

Marleen Tuitert, praktijkmanager

 

Bij Tandartsencentrum Deventer hebben wij dagelijks te maken met veel gasten. Naast de zorg op het gebied van tandheelkunde, nemen wij de zorg op ons in geval van een calamiteit. Zo zijn bijna 50 medewerkers opgeleid voor het gebruik van een AED en hebben we een aantal BHV ers.  Wij hechten waarde aan kwalitatief goede opleidingen en hebben daarin met Boeg Opleidingen een betrouwbare partner gevonden.  Leuke en leerzame trainingen, een docent voor de groep  die door zijn medische kennis net dat beetje meer brengt en als motto afspraak is afspraak.

Ria Frankort, Tandartsen Centrum Deventer

 

Omdat je bij ons in de club 24/7 kunt sporten vinden wij het belangrijk dat niet alleen ons personeel weet hoe je eerste hulp kunt toepassen.Wij vinden het juist net zo belangrijk dat onze leden weten hoe zij moeten handelen tijdens calimiteiten en weten hoe je AED kunt toepassen. Boeg opleidingen verzorgt voor ons personeel en onze leden Reanimatie/AED en BHV trainingen. Ook in 2019 gaan wij weer volop gebruikmaken van hun uitstekende opleidingen.

 In 2018 hebben mijn collega’s van Anytime fitness in Hoogeveen en Almelo ook al deelgenomen aan een BHV training en zijn daar zeer over te spreken.

Richard Weiss,  eigenaar Anytime Fitness Deventer en Keizerslanden