Werkwijze

Voor ons is het belangrijk die kwaliteit en dienstverlening te kunnen leveren die u als organisatie wenst voor uw opleidingen. Voor de ene organisatie is dat een uitgebreide opleiding waarbij veel tijd besteed wordt aan praktisch handelen, bij de ander is dat een kortere opleiding welke deels ingevuld wordt met studie via E learning. Voor alle partijen bieden wij een opleiding op maat.

Allereerst gaan we met u in gesprek en horen graag van u wat uw doelstellingen zijn. En wij draaien het om. We geven niet aan wat wij kunnen, maar vragen u waar jullie behoefte ligt op het gebied van een trainingen. En passen daar onze lesstof en docent op aan.

Gaat u met ons een samenwerking aan, dan nemen wij kort voor een opleiding nog contact met u op. Zijn er ontwikkelingen of is er wat voorgevallen in de afgelopen periode, dan kunnen we dat nog meenemen in de lesstof.

Na afloop van een opleiding nemen we contact met u op en evalueren met u hoe de ervaringen zijn. Daarnaast maken we duidelijke afspraken met u hoe we om zullen gaan met een vervolgtraject.

 

Harrie Koning, opleidingscoördinator Roto Smeets Deventer: Voor mij is het de meerwaarde van een kleine lesgroep in combinatie met een zeer open en gedreven docent voor de groep met professionele kennis en ervaring ideaal. Ik heb een erg nuttige en leerzame opleiding gehad met tijd voor verdieping.