Real Concepts

Mooi om te zien dat wij via mond op mond reclame steeds vaker gevonden worden. Zo ook bij Real Concepts in Velp, waar we een training AED en reanimatie hebben verzorgd voor de medewerkers!

Veilig naar de Mc.

De eerste trainingen van het BHV opleidingsplan 2024 zijn inmiddels gegeven. Zodat de medewerkers van Mc Donald’s van de vestigingen in Deventer en Zutphen weer een mooie scholing op maat hebben gehad. Een prettig gevoel voor klant en medewerker!

Mercurius

Met een leuke en leerzame BHV training, zijn ook de mensen van Mercurius Makelaars in Deventer opgeleid om te handelen bij een calamiteit. Voor medewerkers en klanten een veilig gevoel.

Samenwerking TC Drijvers

Al jaren hebben wij een mooie samenwerking met tennisvereniging Drijvers uit Deventer. Jaarlijks organiseren zij een aantal trainingen AED en reanimatie voor hun leden die wij mogen verzorgen. Deze week zijn we gestart met de trainingen voor 2024!

Eerste hulpverlening bij kinderen!

Voor een grote zorginstelling zijn we gestart met een opleidingsplan eerste hulpverlening bij kinderen. Hier gaan we een aantal trainingen verzorgen welke voor de doelgroep kind en jeugd relevante onderwerpen bevat. Gewoon kort en bondig.

Ook in deze trainingen komt weer duidelijk naar voren wat de meerwaarde is van een docent voor de groep, welke kennis én ervaring heeft in de eerstelijns medische hulpverlening!