Alle berichten van boeghulp

Begeleiden ontruimingsoefening

Steeds vaker krijgen wij de vraag bij bedrijven een ontruimingsoefening op te zetten en/of te begeleiden. Een ontruimingsoefening is een mooi ijkpunt om te zijn waar een BHV organisatie staat.

Zo hebben wij een ontruimingsoefening begeleid op het hoofdkantoor van Countus en LTO Noord in Zwolle. Een oefening welke prima verlopen is.

Heftrucktraining bij de Voedselbank

Als organisatie dragen wij graag ons steentje bij als het gaat om maatschappelijke initiatieven. Zoals bijvoorbeeld Voedselbank Deventer. Hier hebben we in samenwerking met Achterkamp in Baak een training Veilig werken op de Heftruck verzorgd voor een aantal vrijwilligers,

Nieuwe bedrijfskleding

Al jaren hebben wij met Goal Promotions een mooie samenwerking. Wij hebben een AED geleverd en leiden jaarlijks de medewerkers op voor BHV. Recent hebben zij onze nieuwe bedrijfskleding geleverd, zodat onze docenten er weer keurig bijlopen. Martin en Kick, bedankt!

Morgo Folietechniek

Morgo Folietechniek uit Zutphen biedt totaaloplossingen op het gebied van afdichting, isolatie en bouwfolie voor daken, wanden, gevels en vloeren. Kwaliteit, maatwerk en een goed advies aan de klant nemen zij daarbij uiterst serieus. Ze zijn niet voor niets marktleider in bouwfolies!

Al jaren leiden wij de medewerkers bij hen op voor BHV. Waarbij we de lesstof uiteraard afstemmen op de wensen van het bedrijf!

Real Concepts

Mooi om te zien dat wij via mond op mond reclame steeds vaker gevonden worden. Zo ook bij Real Concepts in Velp, waar we een training AED en reanimatie hebben verzorgd voor de medewerkers!

Veilig naar de Mc.

De eerste trainingen van het BHV opleidingsplan 2024 zijn inmiddels gegeven. Zodat de medewerkers van Mc Donald’s van de vestigingen in Deventer en Zutphen weer een mooie scholing op maat hebben gehad. Een prettig gevoel voor klant en medewerker!