Categorie archief: Geen categorie

Morgo Folietechniek

Morgo Folietechniek uit Zutphen biedt totaaloplossingen op het gebied van afdichting, isolatie en bouwfolie voor daken, wanden, gevels en vloeren. Kwaliteit, maatwerk en een goed advies aan de klant nemen zij daarbij uiterst serieus. Ze zijn niet voor niets marktleider in bouwfolies!

Al jaren leiden wij de medewerkers bij hen op voor BHV. Waarbij we de lesstof uiteraard afstemmen op de wensen van het bedrijf!

Real Concepts

Mooi om te zien dat wij via mond op mond reclame steeds vaker gevonden worden. Zo ook bij Real Concepts in Velp, waar we een training AED en reanimatie hebben verzorgd voor de medewerkers!

Veilig naar de Mc.

De eerste trainingen van het BHV opleidingsplan 2024 zijn inmiddels gegeven. Zodat de medewerkers van Mc Donald’s van de vestigingen in Deventer en Zutphen weer een mooie scholing op maat hebben gehad. Een prettig gevoel voor klant en medewerker!

Mercurius

Met een leuke en leerzame BHV training, zijn ook de mensen van Mercurius Makelaars in Deventer opgeleid om te handelen bij een calamiteit. Voor medewerkers en klanten een veilig gevoel.

Samenwerking TC Drijvers

Al jaren hebben wij een mooie samenwerking met tennisvereniging Drijvers uit Deventer. Jaarlijks organiseren zij een aantal trainingen AED en reanimatie voor hun leden die wij mogen verzorgen. Deze week zijn we gestart met de trainingen voor 2024!